Kastanjeslottet

Kastanjeslottet er en avdeling med barn i alderen 2 - 6 år. Vi er fem ansatte, hvor to er pedagogisk ledere.

På Kastanjeslottet er vi opptil 27 barn i alderskullene 2018, 2017, 2016 og 2015

De ansatte på Kastanjeslottet er:

Annekathrein Müller, Pedagogisk leder og barnehagens musikkpedagog (Har en  master i pedagogikk med fordypning i musikk)

Christina Tesaker, Pedagogisk leder (utdannet barnehagelærer med fordypning i realfag, og utdanning innen familieterapi og systemisk teori og praksis) Øvingslærer for studenter.

Malin Øygard, Pedagogisk leder med utvidet ansvar for de yngste på avdelingen (utdannet barnehagelærer med fordypning i flerkultrurell pedagogikk)

Kristina Øverland, Barne og Ungdomsarbeider/ fagutdannet: Barn med særskilte behov

Tonje Lyngstad Hansen, barne- og ungdomsarbeider

Mustafa Hassan Ahmad, Pedagogisk medarbeider