Mat i barnehagen

I Hundremeterskogen Barnehage SA har vi et stort fokus rettet mot dagens måltider. Vi serverer mat laget av økologiske råvarer, så langt det lar seg gjøre. Av både miljømessige og helsemessige årsaker serverer vi minimum et vegetarisk måltid i uken.

Vi serverer alle måltider barna behøver i løpet av barnehagedagen. Frokost, lunsj og mellommåltid.

Frokosten er fra 7- 8.15. Her serverer vi havregryn, brød, knekkebrød, pålegg, Biola og melk.

Vår dyktige og efarne kokk, Lill, lager lunsj og mellommåltid til alle hver dag. Vi har varmmat tre ganger i uken og brødmat to ganger i uken. Varmmaten Lill lager varierer mellom grønnsakssuppe, vegetarretter, fisk og kyllig.

Til mellommåltidet kl. 14 serverer hun frukt eller smoothie, i tillegg til brød, korn, matmuffins eller grove lapper.

Til alle måltidene tilbyr vi vann og lettmelk.

På turdagene lager vi også mat til alle. Barna behøver bare ha med varm drikke hjemmefra.